WWW.NIRUN.FI

Nirun Oy

 

NIRUN

 

 

Osoite: Soukantie 14 02360 Espoo    Puh.  040 5139 537

 

 

ETUSIVULLE

 

MODERNI MOSAIIKKITYÖKURSSI

Aloita uusi piristävä harrastus, vaikkapa modernit mosaiikkityöt. Tavallisten tasotöiden, kuten taulujen tai kehysten lisäksi voit tehdä maljakoita, ruukkuja, palloja, kannuja ja melkein mitä vain.

Vain mielikuvitus on rajana, kun valmistat pohjan helposti muotoiltavasta materiaalista tai työstät kierrätysmateriaalia. Perusmateriaalit saat paikan päältä tai voit tuoda omiasi. Esim. vanhat ylijääneet kaakelit, peilit tai rikkinäiset astiat ovat erinomaista materiaalia mosaiikkitöihin. Putkista ja sopivista eristelevyistä teet upeita käyttö- ja koriste-esineitä ja sisustuselementtejä pihalle, parvekkeelle tai sisätiloihin.

Monivärisillä lasimosaiikeilla pääset vähällä vaivalla toteuttamaan omaa värimaailmaasi ja luovuuttasi. Olipa tyylisi hillitty ja tarkkaan harkittu tai sitten räiskyvä ja värikäs, moderni mosaiikkityö voi antaa uuden kanavan itsesi ilmaisuun kuvallisin keinoin.

 Kurssilla ehdit valmistaa vaikka pari pientä lahjaa ja opit itse uuden virkistävän harrastuksen ja työtavan, josta voit iloita tulevaisuudessakin.

Kurssimaksu sisältää ohjauksen ja työvälineiden käytön sekä perusmateriaalit. Lisämateriaalia on saatavilla paikan päältä.

 

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED NIRUN OY